top of page

Březen byl i pro kroužek plný krásného počasí

Březen nám nabídl hned pět setkání, a ze zimy jsme se v tomto měsíci dostali až ke krásnému jaru.. které se na konci znovu obrátilo v mrazíky :)



Při prvním setkání jsme zamířili do bazénu, kde už to dobře známe. Opět proběhlo spoustu her, nechyběly tobogány, pára, ani plavání ve velkém bazénu.








Z bazénu jsme další týden naposledy skočili na lyže. Den se nám už protáhl a tak nám už ani nemuseli rozsvěcovat na cestu. Všichni se krásně rozjezdili a my se těšíme, až příští sezónu vyrazíme na nějaký další, větší kopec!



První jarní aktivita pak proběhla v námi oblíbeném srnčáku. Jednalo se o letecký šestiboj! Nejdříve jsme otestovali, jaké vlaštovky nejlépe létají. Následně si každý složil svojí a snažil se v několika různých disciplínách "přelétnout" ty ostatní. Všem to ale létalo náramně a tak byl vítěz těžko pouze jeden :).




Předposlední sranda byla znovu v srnčáku, znovu za krásného počasí. Při netradičních míčových hrách jsme použili tenisáky, míče na volejbal i basketbal. Uhýbali jsme, driblovali, čutali, chytali, nadhazovali a vyzkoušeli snad všechno možné :). Nakonec jsme dali vybiku a vyběhaní frčeli domů.









Poslední setkání pak muselo být v sokolovně. Venku nám přituhlo, ale v zrcadlovém sále nám bylo krásně. Nejdříve jsme se krásně protáhli a pak se vrhli na Foxíkovu cestu. Snažili jsme se zmapovat, co všechno jsme spolu už od září stihli. Nakonec to vystačilo na dva papíry a pár pěkných vzpomínek.













Možná jste si všimli, že se nám postupem měsíce trošku zlepšila kvalita fotek. Tak už to teď bude napořád a naše zážitky vám tak budeme moci lépe předávat.

Děkujeme všem, co v březnu pravidelně chodili a těšíme se zase v dubnu!


Tom

21 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page