top of page

V jizerkách je nám fajn, byli jsme na Javoru

Minulý týden jsme prožili na chatě Javor, s Mladoboleslavskou základní školou. Jizerky jsou náš revír a i proto všechno proběhlo na jedničku



Hned pod Jindřichovem, nad Jabloncem nad Nisou, jsme se školáky z Mladé Boleslavi vychytali krásné počasí. I přes nepříjemnou předpověď bylo nakonec celý týden krásně a my jsme tak mohli absolvovat výlet přes dvě rozhledny a několik vyhlídek. Potkali jsme i jizerskohorského velblouda, čemuž nikdo do poslední chvíle nevěřil.


Celý týden vyhrál tým No name, kterému se povedlo sesbírat na svůj totem nejvíce stužek. Děti si vyzkoušely spoustu nových věcí a myslíme si, že je program bavil. Koneckonců, hodnocení paní učitelky mluví samo za sebe:


"Škola v přírodě s Foxíkem předčila naše očekávání. S různými agenturami jsme již měli zkušenosti, ale i tak jsme byli příjemně překvapeni. Komunikace před akcí i během akce byla vynikající, všichni animátoři byli neuvěřitelně vstřícní a ochotní. Možnost zapojit se do programu, ale i využít volný čas bych doporučila všem pedagogům. Děti byly nadšené a namotivované, program pestrý a zábavný. S Foxíkem jsme rozhodně nejeli naposledy!"


Za takové hodnocení jsme velice vděční a také doufáme, že jsme se neviděli naposled :)





27 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page