top of page

Rok 21 byl pro nás, mimo jiné, novým nadechnutím po Covidu.

Další rok je za námi. Co jsme zvládli? Co podělali? Jak jsme se posunuli? A co se u nás změnilo?

Začalo to zavřenou zimou a pokračovalo zavřeným jarem. Na začátku roku.. dost možná ani blíž k půli roku, jsme to nijak optimisticky neviděli. Foxík spal tvrdým zimním spánkem a my dělali co se dalo. Zatnout zuby, najít brigádu a překlepat to. To bylo asi hlavním mottem.


Před létem jsme ale stihli ještě na dva měsíce otevřít kroužek. Děkujeme všem, kteří nám dali do začátku důvěru a svěřili své malé hrdiny!

A pak to vypuklo. Všechno se znova rozvolnilo a nám začal letní maraton táborů, na který hned navazovala šňůra adaptačních kurzů.


Letos jsme pro vás uspořádali 5 turnusů příměstského tábora v Jablonci nad Nisou. Pobytový tábor v teepee u Jindřichovic pod Smrkem a cyklistický tábor na břehu Branžeže.

Uspořádali 5 adaptačních kurzů v Příchovicích, u Prahy i u Brna, byli jsme vidět na Tatrzích. Dohromady jsme se 21x potkali na kroužku a společně přespali na zálesáckém víkendu ve Višňové.

Vidět to takhle sepsané v pár řádcích najednou nepůsobí nijak velice. Je si ale třeba uvědomit, že celý rok.. a vlastně stále, nás provází nejistota zda se vše naplánované stane a kdy přijde další omezení. Jaká skvělá doba na začátek podnikání! :)

V roce 2020 se konaly pouze 2 příměšťáky, 1 pobytový tábor a 2 adaptační kurzy. Někam se tedy snad posouváme!


I na pár změn u nás došlo. Z firmy odešel Honza, který kvůli svým jiným aktivitám už nestíhal opečovávat Foxíka. Spolu s ním se od Foxíka oddělil i Foxguide, který bude v následujícím roce fungovat pod jiným jménem. Zůstal jsem tedy pouze já, Tomáš. Proč tedy neustále píšu všechno v množném čísle? Protože akce naplánovat, odpapírovat a všechno zajistit není ani z daleka tím jediným, co je potřeba. To hlavní přichází při realizaci! A na to je potřeba spoustu skvělých lidí, instruktorů a instruktorek, kteří to umí, mají už své zkušenosti a dělají akce skvělými. Na nich si u nás koneckonců zakládám. Na nich to stojí a padá. Je nás v tom tedy ve výsledku spoustu.


Tímto bych chtěl poděkovat všem, kteří na akce jezdí se mnou. Starají se o děti od rána do večera, předávají jim své zkušenosti a zajišťují hry všeho druhu. Doufám, že je to pro vás stejně velká sranda a poslání, jako pro mě.


Díky i všem Vám, kteří nám věříte, posíláte s námi vaše děti a všelijak nás podporujete. Budeme se snažit neustále dělat všechno z radosti, z nadšení a z pocitu, že snad dětem předáme do života něco, co později využijí.


Do nového roku všechno dobré, zdraví a pohodu. Tomáš


58 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page