top of page

První turnus příměstského tábora za námi

První týden příměstského tábora jsme zažili spoustu dobrodrůža.


Byli jsme se podívat v Kacanovech na skalní reliéfy a užívali si koupačky v Sedmihorkách. Další den jsme vyrazili prozkoumávat Riegrovu stezku, kde jsme zjistili spoustu zajímavého o okolí řeky Jizery. Ani tam nás koupačka neminula.

Středa byla deštivá a my proto zůstali v Jablonci. Probíhali opičí dráhu a dokonce prošli i stezku odvahy ve sklepeních sokolských. Odpoledne se nám počasí umoudřilo a my mohli vyrazit do parku na Žižkův vrch, kde jsme si zahráli další super hru.

Čtvrtek patřil výletu do Oldřichova v Hájích, kde jsme vystoupali až na skalní hrad a vrátili se po naučné stezce zpátky k vlaku.

Pátek patřil Bedřichově, kde jsme úspěšně zdolali strmou sjezdovku nahoru a odpoledne vyzkoušeli paddleboardy na místní přehrádce.


Kolem a kolem, zažili jsme toho spoustu a rozepsat se o všem... to děti prostě musí zažít :)


Za obědy děkujeme: hospodě Skalák v Sedmihorkách, restauraci Adria v Semilech, stánku U Hódi na Jablonecké přehradě (kterou nám dokonce dovezli i do sokolovny, hospodě U Kozy v Oldřichově a hospodě MUHU v Bedřichově. Všechny vřele doporučujeme a s některými se ještě při dalších příměstských táborech potkáme.


Pokud Vás zajímají fotografie, sledujte nás na FB a na IG, kde pravidelně zveřejňujeme krátké foto reporty.



22 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page