top of page

S kroužkem jsme oslavili Vánoce a popřáli si vše nejlepší do nového roku.

Letí to jako splašená kobyla. Kroužkový prosinec je fuč. Díky svátkům jsme se tento měsíc sešli pouze třikrát.



První schůzka byla noční hrou v Srnčím dole, kde jsme se s našimi vesmírnými loděmi vydali do vesmíru a sbírali hvězdný prach i cenné měsíční valounky. Nebylo nouze ani o hvězdné války.. rivalita je v mezihvězdném prostoru skutečně drsná! :) Nejlepší posádka pak vyhrála poklad planety Foxilon. Protože jsme ale féroví Foxíci, rozdělila se o něj i s ostatními posádkami. Omluvte kvalitu fotografií. V příštím roce se nám snad už konečně podaří pořídit kvalitnější stroj :)


Podruhé jsme se sešli u jablonecké jízdárny. Podívali jsme se, že i koně mají svůj kolotoč, zjistili co všechno jedí a sami jsme jim mohli ovocnou laskominu nabídnout. Dozvěděli jsme se kolik toho koně vypijí, sáhli si na mléčné zuby a mnoho, mnoho dalšího. Nechybělo samozřejmě ani svezení na menších, ale i větších koních. Poděkování patří Danče Gratzelové, která nás jízdárnou provedla a krásně se nám věnovala. Děkujeme moc!


Poslední schůzka byla v sokolovně, kde jsme se stali pomocníky Ježíška. Pro rodiče jsme vytvářeli originální fotografie. Nejprve jsme společně ozdobili pozadí, před kterým jsme se následně vyfotili. Zatímco jeden z nás běžel fotky vyvolat, děti zatím zdobily rámečky. A dopadlo to náramně! Každý od nás ještě dostal malý dáreček pod stromeček. Doufáme, že to s rozbalením všichni vydrží až do Vánoc! :)


Moc děkujeme všem, kteří s námi v tomto roce na kroužek chodili. Spoustu jsme toho stihli a máme toho ještě hromadu před sebou. Těšíme se na další společné schůzky. Krásné Vánoce!

33 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page