top of page

S kroužkem nás v listopadu počasí nezastavilo

Při pohledu z okna to vypadá, že podzim je definitivně za námi. Co jsme v listopadu s dětmi všechno stihli?


První schůzku jsme měli v jabloneckém bazénu. V dětském bazénku jsme lovili perly ze dna, potápěli nepřátelské koráby a nechyběly ani klasické štafetky. V páře jsme se krásně ohřáli a pak měli kliku na volné dráhy ve velkém bazénu. Kdo se necítil, dostal plovací podložky a všichni jsme přeplavčili několik bazénů. Byli i tací, kteří předvedli šipku.. nebo něco tomu velice podobného.. z úvodního skokánku! Na konec jsme dali pár tobogánů a vyrazili zpátky do šaten. Bazén musíme zopakovat :)


Druhá schůzka se konala v sokolovně, kde jsme měli na programu deskovkový čtvrtek. Zahráli jsme si Alias v děcké verzi, twister a kartičky s osobnostmi. Na závěr nechyběly skákací míče, kde se všichni spolehlivě vyblbli.


Třetí schůzka byla noční výpravou v Srnčáku. Scházíme se spolu již třetí měsíc a bylo načase stanovit si společná pravidla fungování. Rozsvítili jsme čelovky a vydali se na výpravu do potemnělého lesa. Po cestě nás čekalo několik zastávek, kde jsme si všechny pravidla představili a každý z dětí měl možnost předvést, jaká pravidla ve skupině musí fungovat, aby byli všichni spokojení a rádi se k nám vraceli. Nakonec každý dostal Foxíkův zápisník, kam za každou schůzku sbírá odznáčky, kde si pravidla může kdykoliv připomenout a kde je místo i na vzkazy, či obrázky od ostatních.


Poslední schůzka byla opět v sokolovně, kde jsme si parádně zacvičili! Sokolský čtvrtek byl plný správného sokolského nářadí a lidských pyramid. Nejprve jsme se rozcvičili a zahřáli, to dá rozum. Pak jsme se vrhli na skupinové hvězdice, zkoušeli i náročnější varianty, až se všichni rozkutáleli na žíněnky. Po sváče jsme společně postavili překážkovou dráhu a soutěžili v jejím překonávání.


A co nás čeká v prosinci? Ha, spooustu další srandy. Uvidíte za měsíc :)


15 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page